Over ons

Pure passie. Dat is de allerbelangrijkste drijfveer voor John Blank en zijn team. Als tiener was John altijd al in zijn eigen garage aan huis bezig met het herstellen van schade aan auto’s van vrienden en familie. In 1990 trok hij de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf onder de naam Autoschadebedrijf John Blank. Mede dankzij zijn deskundigheid, leergierigheid en liefde voor auto’s groeide het bedrijf uit zijn jasje en in 1994 verhuisde de onderneming naar de huidige locatie aan de Meerheuvel 2 in Engelen.

Daar hebben John en zijn team sindsdien de beschikking over een ruime en moderne werkplaats waar alle facetten van schadeherstel in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd. Aangezien de appel zoals zo vaak niet ver van de boom valt, heeft John’s zoon Bas zijn enorme passie voor auto’s geërfd.

In 2010 is hij bij zijn vader in dienst getreden en inmiddels zijn John en Bas compagnons. Onder de nieuwe naam Blank Autoschade v.o.f. hoopt het familiebedrijf nog vele decennia klanten van dienst te kunnen zijn. Dit doen John en Bas natuurlijk niet alleen, maar samen met een hecht team van gediplomeerde schadeherstellers die allemaal één ding gemeen hebben: pure passie voor dit prachtige vak!