Diensten

Opstellen taxatierapport:
Om een indicatie van de te verwachten reparatiekosten te krijgen is het noodzakelijk om aard en omvang van de schade nauwkeurig vast te stellen. Wordt de schade opgegeven aan een verzekeringsmaatschappij dan moet een schaderapport en schadecalculatie worden opgemaakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd computersysteem, waarin alle auto-onderdelen en prijzen zijn opgenomen. Indien het voertuig vervolgens bij ons ter reparatie wordt aangeboden is het opstellen van een schaderapport en de calculatie kosteloos. In andere gevallen zijn we genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij beoordeelt vervolgens het rapport en de calculatie. Niet altijd hoeft de expert daarvoor ter plaatse aanwezig te zijn.

Allround schadeherstel:
Autoschade herstellen is geen standaardwerk. Iedere schade is uniek en vereist een andere aanpak. Onze schadeherstellers beheersen alle disciplines van het vak.

Denk hierbij aan alle mogelijke stappen binnen het schadeherstelproces.

Reparatie, demontage, richten, voorbewerken, plaatwerk, het maken van kleur recepten, spuiten, montage, eindcontrole en aflevering.

Spotrepair:
Spotrepair is een plaatselijke, cosmetische bewerking. We repareren of plamuren de beschadiging of deuk eerst en hierna wordt het deel gespoten. Via de uitspuittechniek wordt alleen het gerepareerde deel gespoten en dat scheelt aanzienlijk veel tijd en geld.

Uitdeuken zonder spuiten:
Wanneer er een deukje in uw auto zit en er geen lakschade te zien is, kunnen wij met deze techniek uw auto maken. De originele lak van uw auto blijft behouden en het herstel is een stuk voordeliger dan wanneer de auto na herstel gespoten moet worden.

Polijsten:
Kleine en lichte krassen hoeven niet altijd gespoten te worden, maar kunnen vaak gepolijst worden. Wij hebben hiervoor een breed assortiment professionele poetsmiddelen en apparatuur tot onze beschikking.