Focwa

Blank Autoschade is aangesloten bij FOCWA Schadeherstel; dé branchevereniging voor ondernemers in de schadeherstelbranche. Wanneer u autoschade heeft, wilt u dit natuurlijk zo snel, goed en veilig mogelijk laten herstellen. FOCWA-schadeherstellers zijn expert op het gebied van autoschade én zijn thuis in de modernste schadehersteltechnieken.

Zo zijn alle FOCWA-bedrijven gecertificeerd volgens de FOCWA Standaard. Dat betekent dat zij aan de allerhoogste kwaliteitsnormen in de schadeherstelbranche voldoen. Daarnaast beschikt Blank Autoschade over het certificaat ‘Erkend Duurzaam’. Dit is het bewijs dat dit schadeherstelbedrijf in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd en blijft doorvoeren.

Dit houdt concreet in dat er veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de medewerkers door bijvoorbeeld goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden, maar ook dat er waar mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame producten zodat het milieu niet onnodig wordt belast. Verantwoord ondernemen heet dat.

Vandaar dat er ook veel tijd en energie wordt gestoken in educatie. Niet alleen (bij)scholing van het eigen personeel, maar ook van leerlingen in het MBO. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ heeft Blank Autoschade inmiddels al heel wat jonge talenten wegwijs gemaakt in de schadeherstelbranche.