Historie

Als tiener werkte John als hobby in zijn garage aan huis al geregeld aan schadeauto’s van vrienden en kennissen. John besloot van zijn hobby zijn werk te maken en behaalde achtereenvolgens zijn ondernemers-, en patroonsdiploma voor het autoschadeherstelbedrijf. In 1990 is John begonnen als zelfstandig ondernemer en Autoschadebedrijf John Blank werd opgericht. Een droom werd werkelijkheid.

In 1994 werd het huidige pand aan de Meerheuvel 2 te Engelen (gem. ’s-Hertogenbosch) aangekocht. Deze bedrijfsruimte van 800 m2 voldoet aan de sterke groei en het aanbod van opdrachten.

Per 1 januari 2009 is de bedrijfsnaam en rechtsvorm gewijzigd van John Blank Autoschade in Blank Autoschade v.o.f. Sinds enkele jaren is Bas Blank (de zoon van John) eveneens werkzaam binnen het bedrijf. Bas is begonnen als leerling en sinds juni 2010 na het behalen van zijn diploma’s (1e en 2e autoschadehersteller) werkzaam als allround autoschadehersteller. Met het oog op de toekomst is besloten alvast een begin te maken met een geleidelijke bedrijfsoverdracht naar de volgende generatie. Op deze manier proberen wij de continuïteit van het bedrijf ook in de volgende decennia te waarborgen.

Sinds de oprichting is er een vaste klantenkring ontstaan die jaarlijks groeit. Navraag leert dat veel mensen ons vinden via mond tot mond reclame van bestaande klanten.

Het team van Blank Autoschade v.o.f. hoopt ook u, als onderdeel van deze groeiende klantenkring te mogen begroeten!